Door midel van deze blog zal ik u op de hoogte houden van de laatste trends op het gebied van interieur, kleurstellingen, decoratie, echter zal ik ook proberen zo veel mogelijk handigheden te vermelden tav de inrichting van uw tweede woning. Het valt nl niet altijd mee om een woning in een keer geheel in te richten, zeker niet als u dit met een bepaald budget moet doen, of wanneer u problemen heeft met de grootte van de ruimtes, wanneer u opslagruimtes mist, wanneer u niet weet of gewenst materialen ook geschikt zijn voor het spaanse klimaat etc etc.

Na 15 jaar ervaring hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan, welke ik gaandeweg door middel van deze blog met u wilt delen.

Welke woon – trends hebben we in 2017?

De aardse tinten en de botanical woontrend zijn ook in 2017 erg populair. Hierbij moet je niet alleen denken aan planten, maar ook aan posters, glaswerk of plantenhangers.

Diepe en warme tinten nemen de plaats in van liefelijke kleuren. Voorbeelden van deze tinten zijn wijnrood, donkerpaars, groen, donkerblauw bruin en terracotta. Wat heel goed aansluit op deze trend? Nog meer groen! Haal de natuur naar binnen. Planten in huis is een must, maar ook een mooie groene muur is zeker een aanrader.

Naast de kleuren worden ook materialen warmer. Brons, koper en messing spelen een grote rol in nieuwe collecties. De warmte tinten zien we ook terug in glas- en aardewerk, stoffen en printen.

Zowel qua kleur, vorm en materiaal ligt in 2017 de focus op natuurlijk, echt en puur. Een natuurlijke stof staat bekend om zijn hoge comfort gehalte en bestaat uit natuurlijke materialen, zoals: wol, linnen en katoen. Door deze verschillende materialen met elkaar te combineren ontstaat er een prachtige stof met een natuurlijke touch.

 

 

 

 

 

HANDIGHEIDJE QUA OPSLAG

In veel vakantie woningen in heeft u weinig tot geen opbergruimte. Er zijn vrijwel altijd grote inbouwkasten, echter meer dan deze ruimte is vaak niet aanwezig. Echter In Spanje kennen ze bedbodems waarvan men het lid op kan tillen zodat u er iets kunt in stoppen, bv dekbedden voor de wintermaanden, eigen bedlinnen, kluisje

Uiteraard kunnen we hier ook voor u een slotje opzetten zodat u bij verhuur uw eigen spulletjes kunt bewaren.